alle kategorier
EN

Tilmeld dig Sinocare

Globalt marked

 

Sinocare Lu Valley Biosensor Manufacturing Facility, der ligger i Changsha National High-Tech Industrial Development Zone, blev lanceret i 2013. Med omkring 66,000 m2 bruttoareal bliver vores fabrik den største produktionsbase for blodglucoseovervågningssystem (BGMS) i Asien.

netværk

Globalt lager

lager

F & U

Der er 4 store F & U-centre i verden, de arbejder tæt sammen og giver fuldt spil til de professionelle fordele i deres respektive regioner og bringer innovationsresultater, der integrerer global visdom. Sinocare er på vej til at blive ekspert i diabetesbehandling.

deltage 1
deltage 2
deltage 3
Produktserie

Vores produkter omfatter blodsukkermålere, blodtryksmålere, kropsfedtvægte, stetoskoper, urinsyre og andre diabetesindikatorer.

serie

Dette mål motiverer alle hos Sinocare

vi har leveret blodsukkerovervågningssystemer med mere avancerede teknologier, vi har udviklet multi-analytanalysatorer til at give mere information om diabetes, vi har udviklet en platform til behandling af diabetes på hospitaler til at lukke kredsløbet mellem læger, patienter, diætister og diabetespædagoger. I sidste ende vil vi danne et økosystem for diabeteshåndtering og levere en løsning til at forbedre livskvaliteten for mennesker med diabetes, for at forenkle interaktionerne mellem sundhedsudbydere og patienter og for at forbedre sundhedsøkonomien for vores samfund.

TILMELD DIG SINOCAR