alle kategorier
EN

Hjem> Produkter > Body Fat Scale

Kontakt

Dit navn *
Virksomheden
E-mail *
Sådanne *
Beskeder *
体脂称黑斜主图
体脂称黑斜主图
体脂称黑斜主图
Sinocare-vægte til kropsvægt, digital Bluetooth-badevægtsvægt Nøjagtig Smart BMI-digitalvægt, ultraslankt design Mest præcise Bluetooth-glasbadevægt med SinoHealth APP
Sinocare-vægte til kropsvægt, digital Bluetooth-badevægtsvægt Nøjagtig Smart BMI-digitalvægt, ultraslankt design Mest præcise Bluetooth-glasbadevægt med SinoHealth APP
Sinocare-vægte til kropsvægt, digital Bluetooth-badevægtsvægt Nøjagtig Smart BMI-digitalvægt, ultraslankt design Mest præcise Bluetooth-glasbadevægt med SinoHealth APP

Sinocare-vægte til kropsvægt, digital Bluetooth-badevægtsvægt Nøjagtig Smart BMI-digitalvægt, ultraslankt design Mest præcise Bluetooth-glasbadevægt med SinoHealth APP

Place of OriginHunan, Kina
Brand NameSinocare
Model nummerCF516-NX
CertificeringCE FDA

Minimum antal

50 sæt

Emballage Detaljer

Enkeltpakkestørrelse 28*28*5CM

Leveringstider

10-25 dag

Betalingsbetingelser

T / T eller Paypal

Forsyning Abilit

50000 sæt/måned

UNDERSØGELSE
Hurtig detalje

1.vægte, digital vægt, elektronisk vægt
digital vægt, elektronisk vægt, trådløse vægte
digitalvægte, bluetooth-vægte, badeværelsesvægte, kropsvægte
2.【14 items Body Composition Analysis】- Sinocare bluetooth kropsfedt skala kan ikke kun give dig den nøjagtige vægt, men også kropsfedtprocent, BMI, BMR, kropsvand, muskelmasse og mere. Alle former for statistikker og tal vil guide dig til at opretholde en sund livsstil.
【Brugervenlig app】 - Vores app Sinohealth kan synkronisere data med Apple Health, Google Fit, Fitbit og Samsung Health, så du kan gemme alle data i én app til sporing af daglige/ugentlige/månedlige fremskridt. Fantastisk nyttigt for bodybuildere og dem, der arbejder på vægttab.
【One for More】-Sinocare digital badevægt til kropsvægt giver dig mulighed for at oprette ubegrænsede medlemsprofiler for at spore flere brugere. En familie kan dele én smart trådløs vægt, så hvert medlem kender deres kropsmålinger og specifikt, hvad de skal arbejde med.
【Høj kvalitet og høj præcision】 - Automatisk kalibrering, højpræcisionssensorer måler i trin på 0.2 lb./0.05 kg. Sinocare BMI vægtskala med 396 lb/180 kg kapacitet, 4 højfølsomme elektroder, 3 x AAA-batterier inkluderet.
【Kvalitetssikring】 - Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os. Vi løser problemet online for dig 24 timer i døgnet! Klik på "Tilføj til kurv" og start opmærksomhed på din krop! Brug det barfodet for at undgå at påvirke nøjagtigheden af ​​dataene.

Produktnavn

Sinocare Smart kropsvægt

Kapacitet

180kgs / 396lbs

Kapacitet

CE, RoHS, FC

Materiale

hærdet glas

Smart APP

SinoHealth

14 Sundhedsindikatorer

Kropsvand, Kropsfedt, Bmi, Basal Metabolisme, Muskelmasse, Fedtfri kropsvægt, Visceralt fedt, Knoglemasse, Bmr, Protein, Metabolisk Alder, Vægt, Skeletmuskler, Subkutant fedt

Firma profil
1. VIRKSOMHEDSSKALA: Fabrikkens samlede areal er mere end 66,000 kvadratmeter, vores hovedprodukter sælges i mere end 200,000 offline butikker over hele verden.
2. ERFARING: Etableret i 2002, Sinocare har over 19 års erfaring med at designe producerende sundhedsprodukter.
3.SERVICE: Der er et professionelt og uddannet team til mere tilfredsstillende tjenester. Du kan til enhver tid bede om produktinformation eller instruktioner, hvis det er nødvendigt.
4.PRIS:I henhold til vores filosofi om "Gør det til en overkommelig pris for alle", tilbyder vi en mere venlig pris, mens vi bevarer høj kvalitet.
5.KVALITETSGARANTI: Vi har bestået ISO, CE og mange andre certifikater for at garantere, at vores produkter er bedre end din idé.
6. EFTER-SALGSSYSTEM: For de fleste af vores produkter leverer vi "Retur og Erstatning" eftersalgsservice for at slippe dine bekymringer.

Certificeringer
Som et af demonstrationsprojekterne fra National Biomedical Engineering High-Tech Industrialization Program modtog Sinocare flere år finansiel støtte fra National Innovation Fund og bestod ISO: 13485 certificering af kvalitetsstyringssystem og europæisk CE-certifikat i 2007.

Udstilling
Sinocare dedikerer sig til at være den førende diabetes
Ledelsesekspert i Kina og BGM-ekspert i verden

Beskrivelse og konkurrencefordel

Hvorfor vælge Sinocare Body Fat Scale?
Sinocare kropsfedtvægten har en app, der hjælper dig med at se dine trends via Bluetooth og andre fitnessapps, såsom Google Fit, Fitbit og Apple Health. Det mest fantastiske er, at badevægten kan fortælle dig, at vægten, kropsfedtet og BMI er steget eller ned på én gang, efter du har trampet på vægten, hjælper dig med at træde mod succes med din fitnessrejse.
Hvad mere er, kan du dele dine fremskridt med dine venner og familie.
Sæt et mål for dig selv og prøv at nå det. Se på alle målinger efter vægtning, og du vil vide, hvordan du justerer din kost og træning.
Nu klar til at nå dine fitnessmål med Sinocare Body Fat Scale!

Mere end vægt, hold styr
Sinocare vægtskala-app giver 14 væsentlige kropssammensætningsdata, inklusive vægt, BMI, BMR, skeletmuskulatur, kropstype, fedtfri kropsvægt, knoglemasse, subkutant fedt, protein, visceralt fedt, metabolisk alder, kropsvand.
G-sensor med høj præcision
Wellue vægt udstyret med 4 højpræcision G-sensorer giver nøjagtige målinger ned til 0.2 lb (0.1 kg). Sammenlignet med den traditionelle vægtsensor kan den registrere kropssammensætninger og spore ændringer i kroppen mere følsom og nøjagtig.
Én smart skala, ubegrænset antal brugere
Hele din familie og venner kan dele sinocare smart vægt, da den er smart nok til at genkende, hvem der træder på den og registrerer deres vægt i det rigtige slot, mens den holder personlige statistikker privat.
Følg dine fremskridt, se dig selv lykkes
Giv aldrig op på en drøm, bare på grund af den tid, det vil tage at opnå den. Sinocare-badevægte til vægt app registrerer enhver indsats, du gør, og se, hvordan du kommer tættere på dit mål trin for trin.
Sikkerhed er en af ​​vores prioriteter
Afrundet hjørne anvendes til designet af vores Bluetooth- og Wi-Fi-vægte for at tilbyde dig en sikrere brugeroplevelse, især for større familier, der har børn. 4 skridsikre puder fastgjort til berøringspunkterne til gulvet er også en nøgle til at undgå potentielle sikkerhedsproblemer.
Træd på vægten med BARE fødder
Riv først filmen af ​​vægten af. Placer den på en hård, flad overflade og træd op på platformen med bare fødder. Derefter viser LCD-skærmen din vægt efter et par sekunder.

CF516-NX详情 (1)

CF516-NX详情 (2)

CF516-NX详情 (3)

Hvorfor vælge os

图片 1

1. VIRKSOMHEDSSKALA:Det samlede areal af fabrikken er mere end 66,000 kvadratmeter, Vores hovedprodukter sælges i mere end 200,000 offline butikker over hele verden.
2. ERFARING:Sinocare blev etableret i 2002 og har over 20+ års erfaring med at designe producerende sundhedsprodukter.
3. SERVICE:Der er et professionelt og uddannet team til mere tilfredsstillende tjenester. Du kan til enhver tid bede om produktinformation eller instruktioner, hvis det er nødvendigt.
4. PRIS:I henhold til vores filosofi om "Gør det til en overkommelig pris for alle", tilbyder vi en mere venlig pris, samtidig med at vi opretholder høj kvalitet.
5. KVALITETSGARANTI:Vi har bestået ISO, CE og mange andre certifikater for at garantere, at vores produkter er bedre end din idé.
6. EFTERSALGSSYSTEM:For de fleste af vores produkter tilbyder vi "Return og erstatning" eftersalgsservice for at slippe dine bekymringer.

Forsendelse & Levering

transportere

MESSE

Vis

CERTIFIKATER

certifikat

UNDERSØGELSE
Dit navn *
Virksomheden
Sådanne *
E-mail *
Beskeder *