alle kategorier
EN

Hjem> Produkter > Body Fat Scale

Kontakt

Dit navn *
Virksomheden
E-mail *
Sådanne *
Beskeder *
体重秤主图
体重秤主图
体重秤主图
Sinocare Elektronisk Digital Vægt Trådløs Vægt Vejning Elektronisk Smart Badevægt
Sinocare Elektronisk Digital Vægt Trådløs Vægt Vejning Elektronisk Smart Badevægt
Sinocare Elektronisk Digital Vægt Trådløs Vægt Vejning Elektronisk Smart Badevægt

Sinocare Elektronisk Digital Vægt Trådløs Vægt Vejning Elektronisk Smart Badevægt

Place of OriginHunan, Kina
Brand NameSinocare
Model nummerCW286-sort
CertificeringCE FDA

Minimum antal

50 sæt

Emballage Detaljer

Enkeltpakkestørrelse 28*28*5CM

Leveringstider

10-25 dag

Betalingsbetingelser

T / T eller Paypal

Forsyning Abilit

50000 sæt/måned

UNDERSØGELSE
Hurtig detalje

Vægte, digital vægt, elektronisk vægt
Digital vægt, elektronisk vægt, trådløse vægte
Digitale vægte, bluetooth-vægte, badeværelsesvægte, kropsvægte

Produktnavn

Sinocare vægt

Produkt størrelse

280 * 280 * 25mm

Kapacitet

CE, RoHS, FC

Vejeområde

0.1Kg~180Kg/0.2lb-396lb/0.01st-28st

Smart APP

"OKAY"

Firma profil
1. VIRKSOMHEDSSKALA: Fabrikkens samlede areal er mere end 66,000 kvadratmeter, vores hovedprodukter sælges i mere end 200,000 offline butikker over hele verden.
2. ERFARING: Etableret i 2002, Sinocare har over 19 års erfaring med at designe producerende sundhedsprodukter.
3.SERVICE: Der er et professionelt og uddannet team til mere tilfredsstillende tjenester. Du kan til enhver tid bede om produktinformation eller instruktioner, hvis det er nødvendigt.
4.PRIS:I henhold til vores filosofi om "Gør det til en overkommelig pris for alle", tilbyder vi en mere venlig pris, mens vi bevarer høj kvalitet.
5.KVALITETSGARANTI: Vi har bestået ISO, CE og mange andre certifikater for at garantere, at vores produkter er bedre end din idé.
6. EFTER-SALGSSYSTEM: For de fleste af vores produkter leverer vi "Retur og Erstatning" eftersalgsservice for at slippe dine bekymringer.

Certificeringer
Som et af demonstrationsprojekterne fra National Biomedical Engineering High-Tech Industrialization Program modtog Sinocare flere år finansiel støtte fra National Innovation Fund og bestod ISO: 13485 certificering af kvalitetsstyringssystem og europæisk CE-certifikat i 2007.

Udstilling
Sinocare dedikerer sig til at være den førende diabetes
Ledelsesekspert i Kina og BGM-ekspert i verden

Beskrivelse og konkurrencefordel

【Højpræcisionsmålinger】 Sinocare vægte er udstyret med 4 højpræcisionsvægtsensorer og BIA-sensorer, der giver uovertruffen præcision i st, kg eller lb. Den digitale badevægt er udstyret med Bluetooth-indstillinger, det tager kun et par sekunder at oprette forbindelse til din smartphone "SinoHealth", og derefter vil dataene automatisk blive overført til APP'en efter måling.
【Step-on-teknologi】 Den selvkalibrerede digitale vægte opnår præcise og øjeblikkelige vejeaflæsninger, udstyret med step-on-teknologi, automatisk kalibrering og automatisk sluk/nul og lav batteriindikator. Ved brug skal du placere kropsfedtvægten på et plant underlag, selv på en måtte vil forårsage målefejl.
【Viser vægt på skærmen】28cm*28cm*0.5cm robust hærdet glasplatform er behageligt og stærkt, rundt hjørnedesign gør målingen sikrere. Klare og store aflæsninger på et 59 x 22 mm stort hvidt LED-baggrundsbelysningsdisplay, lyse aflæsninger selv i mørke omgivelser.
【Bluetooth-optagelsesdata】 Nem Bluetooth-opsætning tager kun et par sekunder at oprette forbindelse til din smartphone 'SinoHealth'. Det er ikke kun en kropsvægt på en digital vægt, den bærer også beviser på din succes med at tabe dig. Bemærk venligst, at Android-systemet skal aktivere GPS-positionering for at bruge Bluetooth-funktionen.
【Kompakt Bluetooth-skala】 3 AAA-batterier inkluderet. For transportsikkerhed er batteriet sat ind i farveboksen til test, tjek venligst omhyggeligt. Anbring venligst vægtens kropsvægt på en hård og flad overflade for nøjagtighed. Hvis du har spørgsmål om den digitale vægts badeværelse, så lad os det vide, vi vil svare dig inden for 24 timer!

体重秤详情 (1)

体重秤详情 (3)

体重秤详情 (4)

Hvorfor vælge os

图片 1

1. VIRKSOMHEDSSKALA:Det samlede areal af fabrikken er mere end 66,000 kvadratmeter, Vores hovedprodukter sælges i mere end 200,000 offline butikker over hele verden.
2. ERFARING:Sinocare blev etableret i 2002 og har over 20+ års erfaring med at designe producerende sundhedsprodukter.
3. SERVICE:Der er et professionelt og uddannet team til mere tilfredsstillende tjenester. Du kan til enhver tid bede om produktinformation eller instruktioner, hvis det er nødvendigt.
4. PRIS:I henhold til vores filosofi om "Gør det til en overkommelig pris for alle", tilbyder vi en mere venlig pris, samtidig med at vi opretholder høj kvalitet.
5. KVALITETSGARANTI:Vi har bestået ISO, CE og mange andre certifikater for at garantere, at vores produkter er bedre end din idé.
6. EFTERSALGSSYSTEM:For de fleste af vores produkter tilbyder vi "Return og erstatning" eftersalgsservice for at slippe dine bekymringer.

Forsendelse & Levering

transportere

MESSE

Vis

CERTIFIKATER

certifikat

UNDERSØGELSE
Dit navn *
Virksomheden
Sådanne *
E-mail *
Beskeder *