alle kategorier
EN

Hjem> Produkter > Body Fat Scale

Kontakt

Dit navn *
Virksomheden
E-mail *
Sådanne *
Beskeder *
奥莱主图
奥莱主图
奥莱主图
Sinocare Digital Badeværelsesvægt Smart Body Scales Body Fat Scales Badeværelsesvægt
Sinocare Digital Badeværelsesvægt Smart Body Scales Body Fat Scales Badeværelsesvægt
Sinocare Digital Badeværelsesvægt Smart Body Scales Body Fat Scales Badeværelsesvægt

Sinocare Digital Badeværelsesvægt Smart Body Scales Body Fat Scales Badeværelsesvægt

Place of OriginHunan, Kina
Brand NameSinocare
Model nummerWL263
CertificeringCE FDA

Minimum antal

50 sæt

Emballage Detaljer

Enkeltpakkestørrelse 28*28*1.8CM

Leveringstider

10-25 dag

Betalingsbetingelser

T / T eller Paypal

Forsyning Abilit

50000 sæt/måned

UNDERSØGELSE
Hurtig detalje

Vægte, digital vægt, elektronisk vægt
Digital vægt, elektronisk vægt, trådløse vægte
Digitale vægte, bluetooth-vægte, badeværelsesvægte, kropsvægte

Produktnavn

Sinocare Smart kropsvægt

Kapacitet

180kgs / 396lbs

Kapacitet

CE, RoHS, FC

Materiale

hærdet glas

Smart APP

SinoHealth

14 Sundhedsindikatorer

Kropsvand, Kropsfedt, Bmi, Basal Metabolisme, Muskelmasse, Fedtfri kropsvægt, Visceralt fedt, Knoglemasse, Bmr, Protein, Metabolisk Alder, Vægt, Skeletmuskler, Subkutant fedt

Firma profil
1 VIRKSOMHEDSSKALA: Fabrikkens samlede areal er mere end 66,000 kvadratmeter, vores hovedprodukter sælges i mere end 200,000 offline butikker verden over.
2 ERFARING: Sinocare blev etableret i 2002 og har over 19 års erfaring med at designe producerende sundhedsprodukter.
3 SERVICE: Der er et professionelt og uddannet team til mere tilfredsstillende tjenester. Du kan til enhver tid bede om produktinformation eller instruktioner, hvis det er nødvendigt.
4 PRIS: I henhold til vores filosofi om "Gør det til en overkommelig pris for alle", tilbyder vi en mere venlig pris, samtidig med at vi bevarer høj kvalitet.
5 KVALITETSGARANTI: Vi har bestået ISO, CE og mange andre certifikater for at garantere, at vores produkter er bedre end din idé.
6 EFTERSALGSSYSTEM: For de fleste af vores produkter leverer vi "Return og Erstatning" eftersalgsservice for at slippe dine bekymringer.

Certificeringer
Som et af demonstrationsprojekterne fra National Biomedical Engineering High-Tech Industrialization Program modtog Sinocare flere år finansiel støtte fra National Innovation Fund og bestod ISO: 13485 certificering af kvalitetsstyringssystem og europæisk CE-certifikat i 2007.

Udstilling
Sinocare dedikerer sig til at være den førende diabetes
Ledelsesekspert i Kina og BGM-ekspert i verden

Beskrivelse og konkurrencefordel

Høj præcision og kvalitet
Sinocare smart kropsfedtvægt er udstyret med fire højpræcisionssensorer og fire elektroder for at sikre hurtig og nøjagtig analyse af menneskets kropssammensætning. Overfladen er lavet af hærdet glas af høj kvalitet, LED-displayet med store tal gør læsningen mere behagelig, og det afrundede hjørnedesign er mere sikkert.
Sæt et mål og følg dine fremskridt
Sinocare Body Fat Scale forbinder med apps for at hjælpe dig med at sætte mål, gemme historiske data og spore dine daglige, ugentlige og månedlige fremskridt. Du kan tilføje andre familiemedlemmer for at måle sundhed. Giver intelligent detektion af ekstracellulær væske gennem brug af dobbeltfrekvens bioelektrisk impedans. Du kan endda opdage en kop vand.
【Smart-app synkroniseres med fitness-apps】 : Nem opsætning af app synkroniserer med Fitbit, Apple Health og tilbyder app til Apple Watch. 12 sundhedsindikatorer giver nøjagtige data om vægt, fedt, BMI, stofskifte, muskler, vand, knoglemasse, visceralt fedt, grad af fedme, protein, kropsalder, vægt uden fedt.
【Nøjagtig måling】 : Giver intelligent detektion af ekstracellulær væske gennem brug af dobbeltfrekvens bioelektrisk impedans. Vejeområdet er 180 kg. Du kan endda opdage en kop vand. Kom og skift din krop fra en kop vand
【Overvåg din og dit familiemedlems fremskridt】: Body Fat Scale forbinder med apps for at hjælpe dig med at sætte mål, gemme historiske data og spore dine daglige, ugentlige og månedlige fremskridt. Du kan tilføje andre familiemedlemmer for at måle sundhed. Kun den internationale vægtenhed "kg" vises på vægten. Hvis du har brug for at tjekke "lb"-drevet, kan du se det direkte gennem APP'en.
【Hvad får du】: Body Fat Scale x1, brugervejledning og vores (gave: 2 * AAA-batterier er inkluderet i pakken)
【Tilfredshed garanteret kundeservice】 : Vi tilbyder 100 % venlig eftersalgsservice. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

WL263详情 (2)

WL263详情 (3)

Hvorfor vælge os

图片 1

1. VIRKSOMHEDSSKALA:Det samlede areal af fabrikken er mere end 66,000 kvadratmeter, Vores hovedprodukter sælges i mere end 200,000 offline butikker over hele verden.
2. ERFARING:Sinocare blev etableret i 2002 og har over 20+ års erfaring med at designe producerende sundhedsprodukter.
3. SERVICE:Der er et professionelt og uddannet team til mere tilfredsstillende tjenester. Du kan til enhver tid bede om produktinformation eller instruktioner, hvis det er nødvendigt.
4. PRIS:I henhold til vores filosofi om "Gør det til en overkommelig pris for alle", tilbyder vi en mere venlig pris, samtidig med at vi opretholder høj kvalitet.
5. KVALITETSGARANTI:Vi har bestået ISO, CE og mange andre certifikater for at garantere, at vores produkter er bedre end din idé.
6. EFTERSALGSSYSTEM:For de fleste af vores produkter tilbyder vi "Return og erstatning" eftersalgsservice for at slippe dine bekymringer.

Forsendelse & Levering

transportere

MESSE

Vis

CERTIFIKATER

certifikat

UNDERSØGELSE
Dit navn *
Virksomheden
Sådanne *
E-mail *
Beskeder *